Vår filosofi

Våra företag

Nyheter

Om oss

Vår filosofi

Våra företag

Nyheter

Om oss

Nyheter

Här samlar vi nyheter från Tångenfamiljen

Jobba med oss

Tången söker en affärsområdeschef

Tången växer organiskt och med nya förvärv, och vi har nu behov av att förstärka vårt team med en affär- sområdeschef med fokus på styrning av och support till portföljbolagen.

2023.05.29

Delägare

Tångens bolagsstämma

Fredagen den 12:e maj genomförde Tången sin bolagsstämma med en bra uppslutning och ett fint engagemang från alla aktieägare.

2023.05.29

Företag

Malux ställde ut på Elfack

Tångens portföljbolag Malux hade väldigt lyckade dagar på Elfack, där kunder och leverantörer kunde besöka bolagets monter.

2023.05.29

Företag

Tången förvärvar AB Sjuntorp

Tången förvärvar AB Sjuntorp, en komplett Industripartner som är verksam inom fyra olika rörelsebolag (Elinc, Produktionsteknik, Truck & Maskin samt Jopro). AB Sjuntorps dotterbolag är tillsammans en komplett leverantör av lösningar för materialhantering samt produktionstekniska tjänster och produkter för industrin.

2023.05.03

Nyheter

Göteborgsposten uppmärksammar Tången

Göteborgsposten har träffat Tången där vi diskuterar vad som skiljer Tången från andra investmentbolag. Vi ser på vår idé av långsiktiga investeringar och lönsamhet över tid. Vi lyfter även vår starka regionala förankring i Göteborg, där vi ser Norden som hemmamarknad.

2023.05.03

Nyheter

Vi välkomnar Elin till Tången!

Den 15 augusti börjar Elin Johansson som koncerncontroller inom Tången med ett fokus på utveckling av finansiella processer i våra portföljbolag, men även som en del i vårt löpande förvärvsarbete. 

2023.04.05

Nyheter

Tången gör nytt fastighetsförvärv i Göteborg

Tången förvärvar Fastighets AB Ringögatan 15. Fastigheten ligger i det centrala och expansiva industriområdet Ringön i Göteborg. Fastigheten består utav lager, kontor och produktionsytor med idag två välmående hyresgäster med långa hyresavtal. 

2023.03.24

Företag

Malux och Tångens gemensamma resa

I över 40 år har Jörgen Schulze varit ägare av Malux Koncernen. Under hans ägarskap har företagit vuxit och i februari 2022 kom tiden för en ny ägare att ta över koncernen. För Jörgen Schulze var det viktigt att hitta en köpare som kunde driva företaget framåt i enlighet med hans ideal och värderingar. Det fanns ett stort intresse hos potentiella köpare och efter noggrann utvärdering föll valet på Tången.

2023.03.24

Kontakta oss

info@tangenik.se

Adress

Västra Hamngatan 9

411 17 Göteborg

Följ oss på LinkedIn

© 2023 Tången