Vår filosofi

Våra företag

Nyheter

Om oss

Vår filosofi

Våra företag

Nyheter

Om oss

Tången förenar Västsveriges näringsliv och elitklubbar inom fotboll för en unik upptaktsträff

Inför den kommande fotbollssäsongen bjuder Tången in till en exklusiv sammankomst där Västsveriges näringsliv möter regionens fotbollselit. Denna unika upptaktsträff, som sätter rampljuset på både sport och affärer, utlovar en kväll fylld av fotbollssnack, affärsnätverkande och insiderinformation inför den kommande säsongen. Men evenemanget bär på en ännu djupare betydelse, då alla överskott från kvällen går till stöd för Räddningsmissionens värdefulla arbete.

Räddningsmissionen, med sitt breda engagemang för att bekämpa social utsatthet genom akuta, långsiktiga och förebyggande insatser, strävar efter att skapa ett samhälle där alla kan leva ett värdigt liv. Organisationen driver ett 30-tal verksamheter inom olika delar av samhället, alla med målet att skapa inkluderande gemenskaper och möta människor i ögonhöjd.

Arrangemanget erbjuder en sällsynt plattform för deltagare att dyka ner i fotbollsvärlden, med specialinbjudna fotbollsprofiler som delar med sig av sina tankar och förväntningar inför säsongen. Samtidigt öppnas dörren för näringslivet att knyta nya kontakter och utforska potentiella samarbeten, allt i en inspirerande miljö som nu också bidrar till en god sak.

"Genom att kombinera vår passion för fotboll med verkliga affärsmöjligheter, och samtidigt stödja Räddningsmissionens arbete för ett mer inkluderande samhälle, hoppas vi skapa en kväll av betydelse för många", säger Per Skånberg "Det är en sällan skådad möjlighet att inte bara nätverka och dela vår kärlek till sporten, utan också bidra till positiv social förändring."

Detta initiativ är inte bara en hyllning till fotbollen och dess plats i samhället, utan även ett bevis på det starka bandet mellan sport, näringsliv, och välgörenhet i regionen. Genom att sammanföra ledare från dessa sfärer under samma tak, illustreras en vision av samarbete och gemenskap som sträcker sig långt bortom kvällen.

Deltagarna uppmanas att ta tillvara på denna chans att delta i djupgående diskussioner om den kommande säsongen, få insikter direkt från klubbarnas hjärta, expandera sina affärsnätverk, och bidra till en god sak. Det är en kväll som lovar att bli mer än bara ett möte mellan näringsliv och fotboll; det är en fest för framtidens framgångar, både på och utanför planen, och ett steg mot ett samhälle där ingen lämnas utanför.

Fotbollspuls, 26 mars på Clarion Hotel Draken i Göteborg.

2024.03.21 — Tången

Nyheter    

Kontakta oss

info@tangenik.se

Adress

Drottninggatan 26

411 14 Göteborg

Följ oss på LinkedIn

© 2023 Tången