Vår filosofi

Våra företag

Nyheter

Om oss

Vår filosofi

Våra företag

Nyheter

Om oss

Tången utser Kristian Brauner som affärsområdeschef för utvecklingen av portföljbolag

Kristian Brauner kommer att spela en avgörande roll i att stärka och utveckla våra befintliga portföljbolag samt identifiera nya investeringsmöjligheter. Med sin gedigna erfarenhet som VD och ägare till Väggmaterial AB, samt sin tidigare erfarenhet av förvärvsarbete på PWC och Deloitte, är Kristian en värdefull tillgång för teamet på Tången.

”Vi är glada över att välkomna Kristian Brauner till Tången som vår nya affärsområdeschef. Hans breda erfarenhet, ledarskap och passion för att bygga framgångsrika företag kommer att bidra till att stärka våra portföljbolag och påskynda vår tillväxtstrategi”, säger Per Skånberg VD på Tången.

Kristian Brauner uttrycker sin entusiasm över att ta sig an den nya rollen och arbeta tillsammans med Tångens team för att öka framgången hos portföljbolagen. ”Jag ser fram emot att vara en del av Tångens framgångsrika resa och bidra till att förverkliga tillväxtpotentialen hos våra portföljbolag. Tillsammans kommer vi att skapa värde och möjligheter för både bolag och investerare”.

Tången är övertygade om att Kristian Brauner med sin erfarenhet och kompetens kommer att spela en viktig roll för att stärka och utveckla portföljbolagen. 

2023.09.01 — Tången

Nyheter    

Kontakta oss

info@tangenik.se

Adress

Drottninggatan 26

411 14 Göteborg

Följ oss på LinkedIn

© 2023 Tången