Vår filosofi

Våra företag

Nyheter

Om oss

Vår filosofi

Våra företag

Nyheter

Om oss

Tången säljer Zerva AB för att fokusera på sin position i värdekedjan

Tången har beslutat att sälja Zerva AB, en framstående grossist och leverantör av städ- och hygienprodukter, till AllOffice Nordic AB. Affären, som offentliggjordes idag, innebär att AllOffice tillträder som ny ägare den 1 mars, och markerar ett betydande steg för båda företagen.

 Zerva AB, med sin bas i Skaraborg, har gjort sig känt för sitt omfattande sortiment av städmaskiner, rengöringsprodukter, redskap och förbrukningsprodukter. Zervas engagemang för kundutbildning inom effektiva och miljöbesparande arbetsmetoder har även det uppmärksammats.

 "Vi är mycket nöjda med att Zerva får en ny ägare som kan bolagets verksamhet och som kan vidareutveckla verksamheten i Skaraborg. Tången kan nu fokusera på våra övriga portföljbolag och ha en tydlig position i värdekedjan. Vi är övertygade om att AllOffice är den rätta ägaren för att ta Zerva till nästa nivå, med deras djupa förståelse för branschen och förmåga att utveckla verksamheten i Skaraborg", säger Per Skånberg, Styrelseordförande, Tången.

 "Vi ser fram emot att välkomna Zervas medarbetare till AllOffice-familjen och att fortsätta bygga på det fantastiska arbete som redan gjorts", tillägger Per Hansson, VD, AllOffice Nordic AB. "Tillsammans kommer vi att arbeta för att ytterligare stärka erbjudandet till våra kunder och expandera vår närvaro i branschen."

Frågor hänvisas till Per Skånberg.

2024.02.20 — Tången

Nyheter    

Kontakta oss

info@tangenik.se

Adress

Drottninggatan 26

411 14 Göteborg

Följ oss på LinkedIn

© 2023 Tången