Vår filosofi

Våra företag

Nyheter

Om oss

Vår filosofi

Våra företag

Nyheter

Om oss

Tången förvärvar majoritetsandel i Aluwave och stärker engagemanget i skräddarsydda belysningslösningar och hållbarhet

Tången har idag med glädje tillkännagivit förvärvet av 98% av aktierna i Aluwave AB, ett ledande plattformsbolag inom skräddarsydda belysningslösningar till elgrossister och producenter. Tången, som redan var en av Aluwaves huvudägare, tar nu steget att ytterligare stärka sitt engagemang i Aluwave och dess framtid.

Med en djup förståelse för Aluwaves verksamhet och dess potential, är Tången redo att driva företaget framåt genom kontinuerliga investeringar och strategiska åtgärder.

Aluwave, som redan är välkänt för sin banbrytande teknologi och kvalitetsprodukter, kommer nu att dra nytta av Tångens resurser och erfarenhet för att ytterligare accelerera sin tillväxtresa. Bolaget fortsätter sin ambition att växa organiskt samt genom förvärv, samtidigt som det fokuserar på att möta branschens ökade krav på hållbarhet och energieffektivitet.

"Vi är mycket glada över att välkomna Aluwave fullständigt till Tången-familjen", säger Per Skånberg, Styrelseordförande på Tången. "Deras kompetens och innovativa lösningar kompletterar vår verksamhet på ett fantastiskt sätt, och tillsammans med personalen ser vi fram emot att utveckla bolaget över lång tid."

För mer information, vänligen kontakta Per Skånberg, Styrelseordförande Tången +46 704-169895 per@tangenik.se

2024.05.08 — Tången

Nyheter    

Kontakta oss

info@tangenik.se

Adress

Drottninggatan 26

411 14 Göteborg

Följ oss på LinkedIn

© 2023 Tången