Vår filosofi

Våra företag

Nyheter

Om oss

Vår filosofi

Våra företag

Nyheter

Om oss

Malux förvärvar Aubox Oy

Tångens portföljbolag Malux solutions har förvärvat Aubox Oy - en framstående aktör inom sin bransch med över 30 års erfarenhet.

Aubox Oy är ett industriellt företag som specialiserar sig på att leverera högkvalitativa lösningar inom automation och elektriska instrument, samt inom plåt- och maskinbearbetning. Med över två decennier av erfarenhet, fokuserar Aubox på att erbjuda pålitliga och flexibla tjänster för att möta kundernas unika behov. Deras engagemang för kvalitetssäkring återspeglas i deras regelbundna granskningar för att säkerställa att de upprätthåller och överträffar branschstandarder. Aubox värderar långsiktiga partnerskap med sina kunder, och strävar efter att ständigt förbättra sina processer och tjänster.

Förvärvet förstärker Maluxs närvaro på den finska marknaden, samtidigt som man fortsätter att leverera värde och innovation till kunder och samarbetspartners. Auboxs starka arv och expertis inom sin sektor är en viktig komponent i Malux och Tångens strategi för fortsatt expansion och framgång i regionen. 

”Det här förvärvet är ett spännande steg framåt för både Malux och Aubox, och det understryker vår ambition att driva tillväxt genom tilläggsförvärv till våra plattformsbolag” - Per Skånberg, Styrelseordförande Tången.

2024.03.11 — Tången

Nyheter    

Kontakta oss

info@tangenik.se

Adress

Drottninggatan 26

411 14 Göteborg

Följ oss på LinkedIn

© 2023 Tången