Vår filosofi

Våra företag

Nyheter

Om oss

Vår filosofi

Våra företag

Nyheter

Om oss

En milstolpe inom hållbar utveckling

Nordic Surface Innovation introducerar plastfri väggfärg baserad på traditionella metoder

I takt med att lanseringen närmar sig, står Nordic Surface Innovation i begrepp att presentera en banbrytande innovation på marknaden: en hållbar och helt plastfri väggfärg, framställd genom att återvända till beprövade traditionella metoder.

Denna unika produkt är resultatet av ett återupplivat intresse för tidstestade metoder, kombinerat med modern vetenskap för att skapa en helt naturlig och miljövänlig väggfärg.

Genom att återgå till grundläggande, naturliga material har NSI framställt en väggfärg utan plast och skadliga tillsatser. Denna innovation använder sig av vetemjölsstärkelse och andra biologiskt nedbrytbara ingredienser som järnoxid, för att erbjuda en hållbar lösning för både hem och offentliga utrymmen.

Affärsområdeschef Max Nurmi uttrycker sin entusiasm över produktens prestanda och dess bidrag till en grönare framtid: "Vi är oerhört stolta över vår nya väggfärg och dess fina matta finish, perfekt anpassad för såväl väggar som paneler. I takt med att allt fler söker sig till miljövänliga alternativ, är vår plastfria färg ett naturligt val för den medvetna konsumenten."

Med blicken riktad mot lanseringen under 2024, har NSI redan märkt ett ökande intresse från både kunder och samarbetspartners. Denna milstolpe markerar en viktig utveckling i företagets strävan att förena traditionell visdom med innovativa lösningar, och erbjuder en produkt som inte bara är skonsam för miljön utan också för hem och samhällen.

2024.03.25 — Okänd

Nyheter    

Kontakta oss

info@tangenik.se

Adress

Drottninggatan 26

411 14 Göteborg

Följ oss på LinkedIn

© 2023 Tången